Fűszeres húsos falatok | Vajdaság MA A csípős húspogácsa ínycsiklandó élvezet, amely minden falatban felfedi a vajdasági konyha gazdagságát. Az elkészítése során a friss alapanyagok és a pikáns fűszerek találkozása garantálja a különleges ízélményt. Akár
Elkészítési lépések: Először is, az apróra darabolt sonkát serpenyőben aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges zsír lecsöpöghessen. A megmaradt zsiradékban a felkarikázott kolbászt pirítjuk, és ezt is papírtörlőre szedjük. Közben a vajat egy új serpenyőben felolvasztjuk, majd az apróra vágott fokhagymát megfuttatjuk benne. Ezt követően hozzáadjuk az összevágott spenótot, és alacsony hőfokon, körülbelül 8-10 perc alatt puhára pároljuk. A következő lépésben felöntjük a...